Cautare

5307 de rezultate pentru "accident grav 11 10 2009 padureni jebel" (7.54 secunde)
Traficul este blocat la aceasta ora in dreptul localitatii Azuga, ca urmare a unui accident rutier grav.
Acolo e si mai grav. ... Nu tin cont de reguli de circulatie, de indicatoare sau semafoare, ei stiu doar sa apese pe acceleratie, sarcina evitarii unui accident urmand sa cada doar pe umerii celorlalti, obligati sa-l evite pentru a evita un accident.
Accident grav, marti seara, in vestul Ucrainei. 27 de oameni au murit si 12 au fost raniti, in urma coliziunii dintre un autobuz cu pasageri, un microbuz si un camion cisterna.
Accident grav in Arad! Carambol intre 3 masini si un microbuz | 10 persoane au fost ranite
Un grav accident a avut loc, in aceasta dimineata, pe DN 2, in localitatea Garoafa, judetul Vrancea. Un autocar cu ucraineni s-a rasturnat, iar 23 de persoane ranite usor au fost preluate de ambulante.
Accident grav la Iasi: 6 victime dupa ce doua masini s-au ciocnit
Un autocar in care se aflau 21 de pasageri a fost implicat intr-un grav accident de circulatie pe o sosea din judetul Valcea.
Un accident rutier grav a avut loc in capitala cu putin timp in urma.
La Caranasebes a avut loc recent un accident grav. ... Si cunoscutul pilot Ionel Pascota a fost victima unui accident, insa el nu a fost lovit de soferul teribilist, ci motocicleta pe care o conducea a luat foc in timpul concursului.
Cantaretul Madalin Dragan, membru al trupei hip-hop Codu Penal, cunoscut in industrie drept Shobby, a fost implicat, joi, intr-un accident de circulatie produs in Ploiesti, in urma caruia o femeie insarcinata a decedat, iar politistii au stabilit ca artistul avea o alcoolemie de 0,99 la mie.
O masina de politie a fost implicata, vineri seara, intr-un grav accident rutier in judetul Buzau. Masina urmarea un sofer care nu a platit benzina.
Patru persoane si-au pierdut viata, vineri, intr-un grav accident de circulatie produs in Sectorul 3, la intersectia bulevardelor 1 Decembrie si Basarabia, informeaza Realitatea TV. ... Soferul ambulantei, si el grav ranit, a fost transportat la spital, iar alte doua persoane, soferul si un pasager din BMW, au fost ranite.
In urma impactului deosebit de puternic cele doua autovehicule au fost grav avariate, soferul autoturismului Logan si-a pierdut viata, iar celalalt sofer a fost ranit usor. De asemenea, in accident, au fost ranite grav doua pasagere aflate in autoturismul VW Passat.
Un politist a fugit de la fata locului, dupa ce a provocat un accident rutier grav
Cantaretul Lino Golden a fost implicat intr-un accident grav, dupa ce ar fi intrat cu masina intr-un tramvai. Artistul a fost transportat la spital.
Marian Radulescu, de 50 de ani, primarul comunei Colonesti din judetul Olt, a fost implicat intr-un grav accident de masina, petrecut miercuri seara, pe DN 65-E 574, informeaza gazetanoua.ro.
Trei persoane au fost ranite, intre care una grav, sambata seara, in urma unui accident produs la intrarea in satul Agarbiciu, judetul Cluj, dupa ce soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat cu masina intr-o prapastie, informeaza Mediafax.
Sase persoane au fost grav ranite in urma unui accident teribil pe DN1A, in judetul Prahova, in zona comunei Maneciu.
Grav accident de circulatie pe DN6, langa Alexandria. Atentie, urmeaza informatii care va pot afecta emotional. Un microbuz in care se aflau 8 pasageri, care circula dinspre Alexandria spre Bucuresti, a fost izbit in plin de un autoturism.
Accident grav in aceasta dimineata in Capitala. ... Cele doua masini au fost grav avariate. Autospeciala avea semnalele acustice si luminoase pornite.
google-analytics.com